Liikennemerkit

Liikennemerkit

Toimitamme yleisimmät liikennemerkit lyhyellä toimitusajalla kaikkialle Suomeen. Valmistamme kaikki tuotteet tehtaallamme Mäntsälässä ja tämän vuoksi pystymme vaikuttamaan laatuun ja toimitusaikaan. Merkkejä ja opasteita on saatavana eri kokoisina ja eri pohja- sekä heijastusmateriaaleilla.

Jätä meille soittopyyntö

Liikennemerkit eri pohjamateriaaleista

Liikennemerkit voidaan valmistaa useista eri pohjamateriaalivaihtoehdoista. Näistä yleisimmät ovat liikennemerkkivaneri tai alumiini. On myös olemassa kevyempiä materiaalivaihtoja, kuten muovi- ja komposiitti. Nämä ovat suositumpia työaikaisissa merkeissä, joita siirrellään paljon ja jotka keveytensä vuoksi sopivat erityisen hyvin tähän tarkoitukseen.

Heijastavat kalvot

Liikennemerkkien heijastavia kalvoja on kolmea eri luokkaa R1, R2 ja R3. Suurempi numero kuvaa kalvomateriaalin paluuheijastuvuuden suurempaa arvoa. Näistä R1 on perusheijastava materiaali, jota käytetään yleisimmin taajama-alueilla. R2 on voimakkaammin heijastava materiaali, jota käytetään isommilla teillä ja R3 on erittäin hyvin heijastava materiaali, jota käytetään tietyömailla tai erityistä huomiota vaativissa kohteissa sekä ajokaistojen yläpuolisissa opasteissa.

Tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaan

Valmistamme liikennemerkit erilaisten kohteiden tai asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Kaikkien pysyvään käyttötarkoitukseen tarkoitettujen tuotteiden tulee olla CE-merkittyjä. Liikennemerkit CE-merkitään standardin SFS EN 12899 mukaisesti. Liikennetuotteet Oy:llä on CE-merkintäoikeus standardin SFS EN 12899-1 mukaan.

Myös epäviralliset liikennemerkit

Valmistamme myös kustomoidut, epäviralliset liikennemerkit yksityiskäyttöön/hupikäyttöön. Voit suunnitella oman kyltin ja me toteutamme sen. Oman valmistuksemme ansiosta voimme tehdä juuri sinun tarpeisiisi sopivan kyltin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin suunnittelemme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan kilven.

Ota yhteyttä!

Kiinnitys

Liikennemerkin hintaan ei automaattisesti sisälly mitään kiinnikettä. Kiinnitystarpeita on erilaisia ja siksi meiltä löytyykin omavalmisteina iso määrä erilaisia kiinnikkeitä erilaisiin kiinnitystarpeisiin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikeiden kiinnikkeiden valinnassa.

Tilaaminen netistä

Tilauksen voit jättää meille monella eri tavalla. Olemme avoinna arkisin klo. 8.00-16.00 välisenä aikana. Tänä aikana voit tulla toimistoomme ja tehdä tilauksen suoraan paikan päällä. Meille voit myös aina soittaa aukioloaikojemme puitteissa. Liikennemerkit voi tilata myös netin kautta joko sähköpostilla tai kotisivujemme kautta sieltä löytyvällä lomakkeella.

Jätä meille soittopyyntö