Liikennemerkit

Liikennemerkit

Toimitamme yleisimmät liikennemerkit lyhyellä toimitusajalla kaikkialle Suomeen. Valmistamme kaikki tuotteet tehtaallamme Mäntsälässä, joten pystymme vaikuttamaan niiden laatuun ja toimitusaikaan.

Merkkejä ja opasteita on saatavana erikokoisina ja eri pohja- sekä heijastusmateriaaleilla.

Liikennemerkit eri pohjamateriaaleilla

Liikennemerkit voidaan valmistaa useista eri pohjamateriaalivaihtoehdoista. Näistä yleisimmät ovat vaneri ja alumiini. On myös olemassa kevyempiä vaihtoehtoja, kuten muovi- ja komposiittimateriaaleja. Nämä ovat suositumpia työaikaisissa liikennemerkeissä, joita siirrellään paljon ja sopivat keveytensä vuoksi erityisen hyvin tähän tarkoitukseen.

Liikennemerkkien heijastavia kalvoja on kolmea eri luokkaa: R1, R2 ja R3. Suurempi numero kuvaa kalvomateriaalin paluuheijastuvuuden suurempaa arvoa. Näistä R1 on perusheijastava materiaali, jota käytetään yleisimmin taajama-alueilla. R2 on voimakkaammin heijastava materiaali, jota käytetään isommilla teillä ja R3 on erittäin hyvin heijastava materiaali, jota käytetään tietyömailla/ erityistä huomiota vaativissa liikennemerkeissä sekä ajokaistojen yläpuolisissa opasteissa.

Kysy lisää liikennemerkeistä >>

Liikennemerkit asiakkaan tarpeiden mukaan

Valmistamme liikennemerkit erilaisten kohteiden tai asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Kaikkien pysyvään käyttötarkoitukseen tarkoitettujen liikennemerkkien tulee olla CE-merkittyjä standardin SFS EN 12899 mukaisesti. Meillä on CE-merkintäoikeus standardin SFS EN 12899-1 mukaan.

Valmistamme myös kustomoituja ja epävirallisia kylttituotteita yksityis- ja hupikäyttöön. Voit suunnitella oman kyltin ja me toteutamme sen. Oman valmistuksen ansiosta voimme tehdä juuri sinun tarpeisiisi sopivan kyltin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin suunnittelemme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivat liikennemerkit.

Ota yhteyttä liikennemerkeistä >>

Liikennemerkin kiinnitys

Liikennemerkin hintaan ei automaattisesti sisälly mitään kiinnikettä. Kiinnitystarpeita on erilaisia ja siksi meiltä löytyykin omavalmisteina iso määrä erilaisia kiinnikkeitä erilaisiin kiinnitystarpeisiin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean kiinnikkeet valinnassa.

Tilaa liikennemerkit kätevästi netistä tai paikan päällä

Liikennemerkit voit tilata suoraan netistä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen myynti@liikennetuotteet.fi tai täyttämällä tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen.

Voit myös soittaa meille numeroon: 020 456 8100. Olemme avoinna arkisin klo. 8.00-16.00 välisenä aikana. Tänä aikana voit myös tulla toimistollemme osoitteessa Liedontie 37 Mäntsälä ja tehdä tilauksen suoraan paikan päällä.

Meiltä tilaat helposti myös tienviitat ja kieltomerkit.

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024