LT-Asfaltinpaikkausmassa 20kg

LT-Asfaltinpaikkausmassa 20kg

Tuotetunnus (SKU): 974102 Osasto:

Kuvaus

LT-Asfalttimassa

LT-asfaltinpaikkausmassa sopii käytettäväksi asfaltti- ja betonireikien pikakorjaukseen, esim. katualueilla, jalkakäytävillä, silloilla, sekä pysäköintialueilla olevien kivetyksen ja asfaltin välisten saumojen, asfaltin näyteporausreikien, painumien yms. pysyvään korjaukseen.

Massaa voi käyttää ympäri vuoden eri ilmasto-olosuhteissa ja se on suunniteltu ja valmistettu Pohjoismaisiin sääolosuhteisiin. Asfalttimassa koostuu graniittisepelistä ja erikoiskäsitellystä bitumista, jonka ansiosta asennettu materiaali pysyy lujasti reijässä ja pinnalle tulee hyvä vahvuus, kulutuksen- ja suolankestävyys. Massa kestää kemikaaleja, mutta reagoi orgaanisten liuottimien kanssa. Massa ei tartu ajoneuvon renkaisiin.

Asfalttimassan asennusta varten ei tarvita erikoistyökaluja eikä –laitteita. Massa on heti käyttövalmis ja se tarttuu yhtä hyvin sekä kuivaan, että märkään pintaan. Korjattu alue on avattavissa heti liikenteelle. Asfalttimassan jälkikovettuminen tapahtuu olosuhteista riippuen pidemmän ajan kuluessa.

Säilyy kauan käyttökelpoisena tiiviisti suljetussa pakkauksessa suojattuna suoralta auringonvalolta ja matalilta lämpötiloilta.

 

 

 

  Kysy lisätietoja tai soita 020 4568 100

  2024 TUOTEKUVASTO

  Lataa tuotekuvasto talteen

  Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

   liikennetuotteet-kuvasto-2024