Välkky-tehostemerkkikapseli

Välkky-tehostemerkkikapseli

Kuvaus

Välkky on liikennemerkkipylvääseen (esim. suojatiemerkin alle) kiinnitettävä akkutoiminen tehostemerkkikapseli, joka tunnistaa suojatielle tulevan kulkijan ja käynnistää automattisesti vilkutuksen autoilijoille eli laitteen sinivalkoiset led-valot alkavat välkkyä. Välkky toimii vuorokauden ajasta riippumatta ja näkyy siis myös hyvin valoisaankin aikaan. Vilkkuva havainnepylväs sopii hyvin paikkoihin, joissa onnettomuuden riski on suurin, esim. päiväkotien ja koulujen läheisyyteen. Välkkyä voidaan käyttää huomiovalona myös esim. bussipysäkeillä ja kevyen liikenteen väylillä sekä alikulkutunneleissa.

Välkky on helppo ja nopea asentaa. Se kiinnitetään suojatiemerkin tolppaan, jonka jälkeen se on välittömästi käyttökunnassa. Välkky toimii akulla, ilman ulkoista virtalähdettä.

Led-valon näkyvyys normaaliolosuhteissa: yli 200 metriä, rankassa lumisateessa yli 50 metriä. Akkujen kesto normaalikäytössä: 2-3 vuotta. Sensorin lukualue: 5-7 metriä. Suositeltu asennuskorkeus: 1.2-1.5 metriä maan pinnasta. Led-valon kohdistuskulma: 3 – 6 astetta ajoradasta ulospäin. Akkukesto normaalikäytössä on vähintään 2 vuotta. Kosteustiiviys: IP66. Toimintalämpötila: -30 C – +60 C. Vilkutuslissin koko on 25mm, ohjelmoitavissa vilkutuksen efekti ja kesto

Yhteen toimitettavaan Välkky-tuotekokonaisuuteen kuuluu:

 • 6 kappaletta passiivisia Välkky-kapseleita liikennemerkin pylvääseen kiinnitettäväksi
 • 2 kappaletta aktiivisia Välkky-kapseleita
 • 2 suojakoteloitua akkua
 • Asennusohjeet
 • Kiinnitinruuvit
 • Erikoisavain/kärki

 

  Kysy lisätietoja tai soita 020 4568 100

  2024 TUOTEKUVASTO

  Lataa tuotekuvasto talteen

  Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

   liikennetuotteet-kuvasto-2024