Yritys

Liikennetuotteet Oy on vuonna 1990 perustettu liikenneturva-alan yritys, joka kuuluu alansa johtaviin valmistajiin sekä tavarantoimittajiin. Päätoimenkuvamme on liikenneturvalaitteiden valmistus ja maahantuonti.

Oman tuotantomme ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet ja laatu korkealuokkaista. Sijaintimme Mäntsälässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella, mahdollistaa nopeat toimitukset ympäri Suomea.

34 vuoden työkokemuksella, Liikennetuotteet Oy:stä on kasvanut täyden palvelun talo. Meiltä saat yhdestä paikasta kaiken, mitä liikenneturvallisuuden parantamiseen tarvitset.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta tuotteidemme laatu on korkea. Liikennetuotteet Oy on saanut CE - merkintäoikeuden liikennemerkeille, liikennemerkkipylväille sekä kantaville teräsrakenteille.

Voit käyttää hyväksemme asiantuntemustamme, jonka ansiosta pystymme hoitamaan myös liikennemerkkien sekä portaalien asennuksen.

Käytettävissämme on myös kuljetuskalusto, jolla voimme hoitaa isojenkin tilausten toimitukset suoraan asiakkaalle.

Tämän lisäksi panostamme asiakaspalveluumme, meiltä saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Annamme myös mielellämme lisätietoja sekä CE - merkityistä tuotteistamme että CE – merkinnästä.

Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan.

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024