Liikennemerkkiputket ja -pylväät

Liikennemerkkiputket ja -pylväät

Liikennemerkkiputket suoraan varastosta

Meiltä saat kuumasinkityt teräksiset liikennemerkkiputket suoraan varastosta. Kattava varastovalikoima mahdollistaa lyhyet toimitusajat kaikkialle Suomeen. Asiakkaat voivat myös noutaa pylväät suoraan tehtaaltamme Mäntsälästä.

Ota yhteyttä liikennemerkkiputkista >>

Putken mitat

Liikennemerkit tarvitsevat pystytystä varten aina pylvään. Liikennemerkkiputki on näin tärkeä osa valikoimaamme. Putkia löytyy varastostamme useita eri mittoja 1,0 metristä 8 metriin.

Liikennemerkkiputken halkaisija voi olla 60 mm, 88.9 mm tai 114 mm. Seinämävahvuus kaikissa pylväissä on 2 mm. Taajamassa vakiomerkit pystytetään useimmiten 60 mm:n pylväällä. Isompien teiden varsissa tai esimerkiksi moottoritiellä käytetään mittoja 88,9 mm tai jopa 114 mm.

Liikennemerkkipylväs eri tarpeisiin

Teräksinen liikennemerkkiputki on monikäyttöinen ja kestävä. Kuumasinkityksen ansiosta se ei ruostu. Pylväitä käytetäänkin mm. laiturin kiinnitystolppina, pihavalojen pylväinä, autojen lämmitystolppina ym. Liikennemerkkiputket toimivat hyvin myös isoissa opastus-/portaalitauluissa tuki-ja kiinnitysrakenteina.

Valikoimastamme löytyy myös kevyempi vaihtoehto, alumiininen liikennemerkkiputki, joka soveltuu keveytensä vuoksi hyvin esimerkiksi työmaakäyttöön tai muuhun väliaikaiseen tai muuttuvaan tarpeeseen. Alumiinipylvästä löytyy on saatavilla vain 60 mm:n halkaisijalla.

Kysy lisää liikennemerkkiputkista >>

Miten liikennemerkkiputki asennetaan?

Liikennemerkkiputki kiinnitetään joko maanpäälliseen tai maahan upotettavaan jalustaan. Valikoimastamme löytyy useita eri vaihtoehtoja molemmille asennustavoille. Pysyvät liikennemerkkitolpat asennetaan maahan upotettavalla betoniperustalla. Väliaikaiset liikennemerkkiputket ja merkit pystytetään usein maanpäällisillä, siirrettävillä jalustoilla, esimerkiksi irtojalalla tai maahan lyötävällä piikillä.

Liikennemerkkipylvään päässä suositellaan käytettävän pylväshattua, joka estää veden pääsyn pylvään kautta jalustaan ja estää pakkasilla jalustan halkeamisen. Valikoimastamme löytyy laaja repertuaari liikennemerkin kiinnikkeitä kaikille pylväsmitoille. Myös kiristyskiilat ja vesikaulukset löytyvät kattavasta varastovalikoimastamme.

Teräksinen liikennemerkkiputki on standardin EN12889 mukaan CE-merkittyä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkä mittaisia liikennemerkkiputkia löytyy varastosta?

Liikennemerkkiputkia löytyy 1 metristä aina 8 metriin. Pylväiden tarkat varastomitat löytyy Pylväät-sivultamme.

Jos sopivaa pylväsmittaa ei kuitenkaan löydy varastosta, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluun 050 3673224. Tarjoamme pylvään katkaisupalvelua, jolloin saat varmasti tarpeeseesi oikean mittaisen pylvään.

Miten valitsen oikean mittaisen liikennemerkkipylvään liikennemerkille?

Pylvään pituus riippuu asennustavasta, eli asennetaanko pylväs maanpäällisellä vai maahan upotettavalla jalustalla. Lisäksi liikennemerkin koko (korkeus) ja merkkien määrä (merkkien kokonaiskorkeus) vaikuttaa
pylvään pituuteen ja siihen, mihin kohtaan liikennemerkin alareuna sijoittuu.

Autamme mielellämme oikean mittaisen liikennemerkkiputken valinnassa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme chat-palvelumme kautta (ark. 8-16), s-postilla myynti@liikennetuotteet.fi tai puhelimitse 050 367 3224.

Väyläviraston ohje löytyy pdf-linkistä.

Miten tilaan liikennemerkkiputken? Tarvitsen 5,0 metrin pylvään, miten tämän saa toimitettua?

Helpoin tapa tilata pylväs on soittaa meille 050 367 3224. Voit myös laittaa nettisivujemme kautta yhteydenottopyynnön tai tilata pylvään vaikka chat-palvelun (ark. 8-16) kautta. Kun kysymyksessä on näinkin pitkä pylväs, voimme yhdessä sopia parhaimman toimitustavan. Pitkä liikennemerkkiputki kulkee parhaiten kuljetusliikkeen toimittamana suoraan kotiovelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024