Työmaa-aidat

Työmaa-aidat

Meiltä löydät erilaiset työmaa-aidat suoraan varastoltamme nopeasti. Valikoimastamme löydät aitoja moniin tarkoituksiin.

Tilaa työmaa-aidat asiakaspalvelusta >>

Työmaa-aidat moniin käyttötarkoituksiin

Työmaa-aidat sopivat moniin eri käyttökohteisiin. Niillä voidaan rajata tai suojata rakennusalueita, ohjata jalankulku- ja polkupyöräilyliikennettä tai estää kevyenliikenteen kulku kokonaan. Pääasiassa työmaa-aitoja käytetään jalankulkijoille ja pyöräilijöille tarkoitetuilla alueilla.

Katso Työmaa-aidat >>

Muoviset aidat

Muoviset työmaa-aidat, joita tutummin kutsutaan euro-aidoiksi, valmistetaan iskunkestävästä UV-suojatusta muovimateriaalista. Aidan korkeus on 1,1 metriä ja leveys 2,15 metriä. Valkoiset työmaa-aidat on vakiona varustettu R1-luokan heijastimilla.

Euro-aitaa on myös mahdollista saada R2-luokan heijastimilla. Euro-aita on varustettu toisesta päästä teräksisellä kiinnityslenkillä. Muovinen työmaa-aita on kevyt käsitellä ja se on varustettu kantamista helpottavalla reiällä aidan keskiosassa. Muovisen työmaa-aidan valkoinen väri helpottaa aidan havaitsemista ympäristöstä.

Katso Euro-aita >>

Teräksestä valmistetut aidat

LT-paneliaita on kuumasinkitystä teräksestä valmistettu työmaa-aita. Teräksinen aita on varustettu R1-luokan heijastimilla. LT-paneliaidan korkeus on 1,0 metriä ja leveys on 2,0 metriä. Myös nämä työmaa-aidat on varustettu kiinnityslenkeillä.

Katso LT-paneliaita >>

Teräsverkkoaitoja on saatavilla kahta eri kokoa. Teräsverkkoaita-elementti on joko 1,2*3,5 metriä tai 2,0*3,5 metriä. Teräsverkkoaidan silmäkoko on 100*300 mm ja aita on kuumasinkitty. Teräsverkkoaitaan on saatavilla heijastinlamelleja.

Katso Teräsverkkoaita >>

Mellakka-aita

Kuumasinkitystä teräksestä valmistetun mellakka-aidat ovat kooltaan korkeus 1,1 m ja leveys 2,5 metriä. Mellakka-aita on helppo ja nopea pystyttää, koska aidassa on kiinteät jalat etkä tarvitse erillisiä jalustoja. Mellakka-aita on varustettu ketjuttamista varten kiinteillä hakasilla ja siihen on saatavilla heijastinlamelleja. Mellakka-aitoja käytetään yleisimmin erilaisissa yleisötapahtumissa.

Katso Mellakka-aita >>

Jalustoja työmaa-aidoille

Sekä muovisille että teräksisille työmaa-aidoille löydät valikoimastamme erilaisia jalustoja. Kierrätysmuovista valmistettuja jalustoja löydät valikoimastamme kolmea erilaista.

• Suorakaiteen muotoinen 16 kg painava jalusta >>
• Suorakaiteen muotoinen 25 kg painava jalusta >>
• Suorakaiteen muotoinen, viistoreunainen 28 kg painava jalusta >>
Työmaa-aidoille on saatavilla myös betonista valmistettua suorakaiteenmuotoista 36 kg painavaa jalustaa >>.

Kuljetus- ja säilytysteline

Työmaa-aidoille on mahdollista saada kuljetus- ja säilytysteline, johon mahtuu yhteensä 20 työmaa-aitaa. Teräsverkkoaidoille on oma kuljetustelineensä, johon mahtuu 29 aitaelementtiä. Jalustoille on olemassa oma kuljetus- ja säilytysteline, johon mahtuu 30 jalustaa.
Mikäli aitoja ja jalustoja siirrellään paljon paikasta toiseen, suosittelemme säilytys- ja kuljetustelineen käyttöä. Kuljetusteline helpottaa siirtelyä ja telineessä aidat sekä jalustat säilyvät siisteinä ja ehjinä.

Työmaa-aidat on mahdollista saada nimikoituna. Muoviseen eurotyömaa-aitaan on saatavilla erillinen kiinnike, jonka avulla aitaan voidaan kiinnittää varoitusvilkku tai -vilkkuja. Muoviset tai teräksiset työmaa-aidat täyttävät Väyläviraston vaatimukset jalankulkuun ja pyöräilyyn tarkoitetuille sulkulaitteille. Katso tarkemmat ohjeet väyläviraston julkaisusta >>.

Tilaa liikennemerkit kätevästi netistä tai paikan päällä

Liikennemerkit voit tilata suoraan netistä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen myynti@liikennetuotteet.fi tai täyttämällä tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen.

Voit myös soittaa meille numeroon: 019 687 3250. Olemme avoinna arkisin klo. 8.00-16.00 välisenä aikana. Tänä aikana voit myös tulla toimistollemme osoitteessa Liedontie 37 Mäntsälä ja tehdä tilauksen suoraan paikan päällä.

Meiltä tilaat helposti myös tienviitat ja kieltomerkit.