Työmaa-aidat

Työmaa-aidat

Meiltä löydät erilaiset työmaa-aidat suoraan varastoltamme nopeasti. Valikoimastamme löydät aitoja moniin tarkoituksiin.

Tilaa työmaa-aidat asiakaspalvelusta >>

Työmaa-aidat moniin käyttötarkoituksiin

Työmaa-aidat sopivat moniin eri käyttökohteisiin. Niillä voidaan rajata tai suojata rakennusalueita, ohjata jalankulku- ja polkupyöräilyliikennettä tai estää kevyenliikenteen kulku kokonaan. Pääasiassa työmaa-aitoja käytetään jalankulkijoille ja pyöräilijöille tarkoitetuilla alueilla.

Katso Työmaa-aidat >>

Muoviset aidat

Muoviset työmaa-aidat, joita tutummin kutsutaan euro-aidoiksi, valmistetaan iskunkestävästä UV-suojatusta muovimateriaalista. Aidan korkeus on 1,1 metriä ja leveys 2,15 metriä. Valkoiset työmaa-aidat on vakiona varustettu R1-luokan heijastimilla.

Euro-aitaa on myös mahdollista saada R2-luokan heijastimilla. Euro-aita on varustettu toisesta päästä teräksisellä kiinnityslenkillä. Muovinen työmaa-aita on kevyt käsitellä ja se on varustettu kantamista helpottavalla reiällä aidan keskiosassa. Muovisen työmaa-aidan valkoinen väri helpottaa aidan havaitsemista ympäristöstä.

Katso Euro-aita >>

Teräksestä valmistetut aidat

LT-paneliaita on kuumasinkitystä teräksestä valmistettu työmaa-aita. Teräksinen aita on varustettu R1-luokan heijastimilla. LT-paneliaidan korkeus on 1,0 metriä ja leveys on 2,0 metriä. Myös nämä työmaa-aidat on varustettu kiinnityslenkeillä.

Katso LT-paneliaita >>

Teräsverkkoaitoja on saatavilla kahta eri kokoa. Teräsverkkoaita-elementti on joko 1,2*3,5 metriä tai 2,0*3,5 metriä. Teräsverkkoaidan silmäkoko on 100*300 mm ja aita on kuumasinkitty. Teräsverkkoaitaan on saatavilla heijastinlamelleja.

Katso Teräsverkkoaita >>

Mellakka-aita

Kuumasinkitystä teräksestä valmistetun mellakka-aidat ovat kooltaan korkeus 1,1 m ja leveys 2,5 metriä. Mellakka-aita on helppo ja nopea pystyttää, koska aidassa on kiinteät jalat etkä tarvitse erillisiä jalustoja. Mellakka-aita on varustettu ketjuttamista varten kiinteillä hakasilla ja siihen on saatavilla heijastinlamelleja. Mellakka-aitoja käytetään yleisimmin erilaisissa yleisötapahtumissa.

Katso Mellakka-aita >>

Jalustoja työmaa-aidoille

Sekä muovisille että teräksisille työmaa-aidoille löydät valikoimastamme erilaisia jalustoja. Kierrätysmuovista valmistettuja jalustoja löydät valikoimastamme kolmea erilaista.

• Suorakaiteen muotoinen 16 kg painava jalusta >>
• Suorakaiteen muotoinen 25 kg painava jalusta >>
• Suorakaiteen muotoinen, viistoreunainen 28 kg painava jalusta >>
Työmaa-aidoille on saatavilla myös betonista valmistettua suorakaiteenmuotoista 36 kg painavaa jalustaa >>.

Kuljetus- ja säilytysteline

Työmaa-aidoille on mahdollista saada kuljetus- ja säilytysteline, johon mahtuu yhteensä 20 työmaa-aitaa. Teräsverkkoaidoille on oma kuljetustelineensä, johon mahtuu 29 aitaelementtiä. Jalustoille on olemassa oma kuljetus- ja säilytysteline, johon mahtuu 30 jalustaa.
Mikäli aitoja ja jalustoja siirrellään paljon paikasta toiseen, suosittelemme säilytys- ja kuljetustelineen käyttöä. Kuljetusteline helpottaa siirtelyä ja telineessä aidat sekä jalustat säilyvät siisteinä ja ehjinä.

Työmaa-aidat on mahdollista saada nimikoituna. Muoviseen eurotyömaa-aitaan on saatavilla erillinen kiinnike, jonka avulla aitaan voidaan kiinnittää varoitusvilkku tai -vilkkuja. Muoviset tai teräksiset työmaa-aidat täyttävät Väyläviraston vaatimukset jalankulkuun ja pyöräilyyn tarkoitetuille sulkulaitteille. Katso tarkemmat ohjeet väyläviraston julkaisusta >>.

Tilaa liikennemerkit kätevästi netistä tai paikan päällä

Liikennemerkit voit tilata suoraan netistä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen myynti@liikennetuotteet.fi tai täyttämällä tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen.

Voit myös soittaa meille numeroon: 019 687 3250. Olemme avoinna arkisin klo. 8.00-16.00 välisenä aikana. Tänä aikana voit myös tulla toimistollemme osoitteessa Liedontie 37 Mäntsälä ja tehdä tilauksen suoraan paikan päällä.

Meiltä tilaat helposti myös tienviitat ja kieltomerkit.

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024