Työmaa-aidat

Työmaa-aidat

Meiltä löydät erilaiset työmaa-aidat suoraan varastoltamme nopeasti. Valikoimastamme löydät aitoja moniin tarkoituksiin.

Ota meihin yhteyttä

Työmaa-aidat moniin käyttötarkoituksiin

Työmaa-aitoja on saatavilla moniin eri käyttökohteisiin. Työmaa-aidoilla voidaan rajata tai suojata rakennusalueita, ohjata jalankulku- ja polkupyöräilyliikennettä tai estää kevyenliikenteen kulku kokonaan. Pääasiassa työmaa-aitoja käytetään jalankulkijoille ja pyöräilijöille tarkoitetuilla alueilla.

Katso Työmaa-aidat >>

Muoviset aidat

Muoviset työmaa-aidat, joita tutummin kutsutaan euro-aidoiksi, valmistetaan iskunkestävästä UV-suojatusta muovimateriaalista. Aidan korkeus on 1,1m ja leveys 2,15m. Valkoinen työmaa-aita on vakiona varustettu R1-luokan heijastimilla.

Euro-aitaa on myös mahdollista saada R2-luokan heijastimilla. Euro-aita on varustettu toisesta päästä teräksisellä kiinnityslenkillä. Muovinen työmaa-aita on kevyt käsitellä ja aita on varustettu kantamista helpottavalla reiällä aidan keskiosassa. Muovisen työmaa-aidan valkoinen väri helpottaa aidan havaitsemista ympäristöstä.

Katso Euroaita >>

Teräksestä valmistetut aidat

LT-paneliaita on kuumasinkitystä teräksestä valmistettu työmaa-aita. Teräksinen aita on varustettu R1-luokan heijastimilla. LT-Paneliaidan korkeus on 1,0m ja leveys on 2,0m. Myös nämä työmaa-aidat on varustettu kiinnityslenkeillä.

Katso LT-paneliaita >>

Teräsverkkoaitoja on saatavilla kahta eri kokoa. Teräsverkkoaita-elementti on joko 1,2*3,5m tai 2,0*3,5m. Teräsverkkoaidan silmäkoko on 100*300mm ja aita on kuumasinkitty. Teräsverkkoaitaan on saatavilla heijastinlamelleja.

Katso Teräsverkkoaita >>

Mellakka-aita

Kuumasinkitystä teräksestä valmistetun mellakka-aidan mitat ovat: korkeus 1,1m ja leveys 2,5. Mellakka-aita on helppo ja nopea pystyttää, koska aidassa on kiinteät jalat. Et tarvitse erillisiä jalustoja. Mellakka-aita on varustettu ketjuttamista varten kiinteillä hakasilla ja siihen on saatavilla heijastinlamelleja. Mellakka-aitoja käytetään yleisimmin erilaisissa yleisötapahtumissa.

Katso Mellakka-aita >>

Jalustoja työmaa-aidoille

Sekä muovisille että teräksisille työmaa-aidoille löydät valikoimastamme erilaisia jalustoja. Kierrätysmuovista valmistettuja jalustoja löydät valikoimastamme kolmea erilaista.

• Suorakaiteen muotoinen 16kg painava jalusta >>
• Suorakaiteen muotoinen 25kg painava jalusta >>
• Suorakaiteen muotoinen, viistoreunainen 28kg painava jalusta >>
Työmaa-aidoille on saatavilla myös betonista valmistettua suorakaiteenmuotoista 36kg painavaa jalustaa >>.

Kuljetus- ja säilytysteline

Työmaa-aidoille on mahdollista saada kuljetus- ja säilytysteline,
johon mahtuu yhteensä 20kpl työmaa-aitoja. Teräsverkkoaidoille on oma kuljetustelineensä, johon mahtuu 29kpl aitaelementtejä. Jalustoille on olemassa oma kuljetus- ja säilytysteline, johon mahtuu 30kpl jalustoja.
Mikäli aitoja ja jalustoja siirrellään paljon paikasta toiseen, suosittelemme säilytys- ja kuljetustelineen käyttöä. Kuljetusteline helpottaa siirtelyä sekä telineessä aidat ja jalustat säilyvät siisteinä ja ehjinä.

Työmaa-aidat on mahdollista saada nimikoituna. Muoviseen eurotyömaa-aitaan on saatavilla erillinen kiinnike, jonka avulla aitaan voidaan kiinnittää varoitusvilkku tai -vilkkuja. Muoviset tai teräksiset työmaa-aidat täyttävät Väyläviraston vaatimukset jalankulkuun ja pyöräilyyn tarkoitetuille sulkulaitteille. Katso tarkemmat ohjeet väyläviraston julkaisusta >>.

Tuotevalikoima