Etusivu

Kiitos messuvieraille, nähdään Maxpossa seuraavan kerran heti ensi vuonna 2023!

Maxpo-messuosasto 2022

Liikenneturvallisuus on meille tärkein asia.

Havainnepylväät ja pylvästehosteet tuovat lisähuomiota suojateihin ja toimivat jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvana. Katso video havainnepylväistä.

Pylvästehosteet

Liikennetuotteet Oy – vuodesta 1990

Liikennetuotteet Oy on vuonna 1990 perustettu liikenneturva-alan yritys, joka kuuluu alansa johtaviin valmistajiin sekä tavarantoimittajiin. Päätoimenkuvamme on liikennemerkkien ja liikenneturvalaitteiden valmistus ja maahantuonti. Lisäksi löydät valikoimistamme mm. työmaa-aidat, määräys– ja kieltomerkit sekä sulkupylväät.

Lue tietoa liikennemerkeistä


​​​​​​Tieliikennelaki uudistui 1.6.2020

Katso keskeisimmät muutokset

Liikennetuotteet

Valikoimissamme on satoja tuotteita. Löydät suurimman osan niistä sivuiltamme.

Katso tuotteet

Lyhyet toimitusajat ja korkea laatu

Oman tuotantomme ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet ja laatu korkealuokkaista. Sijaintimme Mäntsälässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella, mahdollistaa nopeat toimitukset ympäri Suomea. 30 vuoden työkokemuksella, Liikennetuotteet Oy:stä on kasvanut täyden palvelun talo. Meiltä saat yhdestä paikasta kaiken, mitä liikenneturvallisuuden parantamiseen tarvitset.

Liikennetuotteet Oy on saanut CE – merkintäoikeuden liikennemerkeille, liikennemerkkipylväille sekä kantaville teräsrakenteille. Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan. Liikennetuotteet Oy:lle on myönnetty Avainlippu. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaiset tuotteet tunnistat Avainlippu -merkistä.

 

 

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024