Tervetuloa verkkokauppaan!

Verkkokauppamme on suunnattu pääsääntöisesti yksityishenkilöille, tiehoitokunnille, taloyhtiöille ja muille pienasiakkaille. Verkkokaupan tuotevalikoima on suunniteltu edellä mainitut asiakasryhmät huomioiden. Verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä vain osa koko tuotevalikoimastamme. Lisäämme tuotteita verkkokauppaan tarpeen mukaan. Jos et löydä verkkokaupan puolelta etsimääsi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynnin sähköpostiin myynti@liikennetuotteet.fi tai asiakaspalvelun numeroon 050 3673224 (Ark. 8-16). Myös chat-palvelumme auttaa arkisin klo 8.00-16.00 välillä.

Yritysasiakkaat tai isommat tilauserät, ota yhteyttä myyntiin: myynti@liikennetuotteet.fi / 050 3673224

Verkkokaupasta löytyy laadukkaasta liikennemerkkivanerista valmistetut, CE-merkityt liikennemerkit. Pohjamateriaali, kotimainen liimattu koivuvaneri on uusiutuvaa ja sen hankintaketju on tarkasti tiedossa. Se on valmistettu kestävää kehitystä tukevien säädösten mukaisesti. Liikennemerkit valmistetaan omalla tehtaallamme Mäntsälässä. Myönnämme vanerimerkeillemme 10 vuoden takuun.

Vanerimerkit kiinnitetään kahdella läpikiinnitettävällä kiinnikkeellä. CE-merkityt liikennemerkit tulee tilata kiinnikkeiden kanssa. Liikennemerkeissä on kiinnitysreiät valmiina.

Valmistamme CE-merkittyjä liikennemerkkejä myös muista materiaaleista, kysy lisää asiakaspalvelustamme 050 3673224 tai myynti@liikennetuotteet.fi.

Meille on myönnetty avainlippu –tunnus, merkiksi kotimaisesta työstä. Kaikilla vanerimerkeillämme ja merkkien kiinnikkeillä on avainlippu –tunnus.

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Liikennetuotteet Oy:n verkkokaupasta tilatessasi hyväksyt Verkkokaupan toimitusehtomme.

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    mockup2