Betoniporsaat

Betoniporsaat

Betoniporsas on monikäyttöinen jalusta sekä ajoeste

Betoniporsas on todella monikäyttöinen jalusta pylväille sekä liikennemerkeille, ja se sopii myös alueiden rajaamiseen sulkuköyden tai -ketjun avulla. Varastostamme löytyy valmiina erikokoisia betonijalustoja ja betoniporsaita 80 kg:n minipossusta aina 1700 kg Jumbo-kiveen sekä harmaana että varoitusvärein puna-keltaisena.

Ota yhteyttä betoniporsaista >>

Erikokoisia betoniporsaita monenlaisiin käyttökohteisiin

Pieni ja kevyt 80 kg betoniporsas alueen rajaamiseen

Pienin betoniporsas on 80 kg painava, ja se sopii hyvin matalampien pylväiden jalustaksi, kun halutaan rajata esimerkiksi pysäköintialueita sulkuköydellä tai -ketjulla. Pieni betonijalusta sopii myös väliaikaiseen pysäköintipaikkojen merkitsemiseen esimerkiksi ”Varattu/Vieraspaikka” –kylttien avulla, joiden asennuskorkeus ei ylitä 1,5 metriä. Alueen rajaamiseen tarvitset betoniporsaan lisäksi liikennemerkkipylvään, johon voit asentaa sulkuketjun esimerkiksi silumiinikiinnikkeellä.

Yleisimmästä 250 kg:n betoniporsaasta saatavilla kaksi mallia

250 kg:n betoniporsasta käytetään yleisimmin ajoesteenä tai liikennemerkin jalustana, ja niitä löytyy valikoimastamme kahta eri mallia. LT-mallin betoniporsas on varustettu nostolenkeillä, joihin kiinnitettyjen liinojen avulla betoniporsasta on mahdollista siirrellä. Keskellä on halkaisijaltaan 60 mm:n reikä pylvästä varten. LT-mallin betoniporsas on perinteisen betonipossun näköinen.

KS-mallin betonipossu on hieman korkeampi kuin LT-malli ja sen seinämät ovat kaarevat. KS-porsaasta löytyy myös nostolenkit ja tähän on myös mahdollista asentaa 60 mm:n pylväs. KS-kiven pitkät sivut ovat hieman irti maasta, jolloin esimerkiksi trukin piikit mahtuvat hyvin alle, ja betoniporsasta on mahdollista siirrellä.

Järeämpi 600 kg:n betoniporsas on tukeva mainostelineen jalka

600 kg painava betoniporsas on järeämpi versio perinteisestä betonipossusta. Tätä isompaa liikennekiveä on saatavana kolmelle putkimitalle, 60 mm, 88.9 mm ja 114 mm:n pylväälle. 600 kg liikennekivi on myös varustettu nostolenkeillä.

Painavampaa liikennekiveä kannattaa käyttää liikennemerkin jalustana etenkin silloin, kun jalustaan asennetaan isompi opaste ja paikka on kovin avara ja tuulinen. 600 kg painava betoniporsas toimii hyvin myös mainoslakanatelineiden maanpäällisinä jalkoina tai perustuksina, jolloin erillistä valua ei tarvitse tehdä saadakseen telineen pystytettyä. Tällöin teline on myös tarvittaessa helppo siirtää.

Iso Jumbo-kivi 1700 kg sopii suoja-aidaksi

Suurin betoniporsas on 1700 kg painava Jumbo-kivi. Jumbokivi on 2 metriä pitkä ja 0,9 m korkea. Jumbo-kivessä on molemmissa päissä nostolenkit sekä pontti, joka mahdollistaa liikennekivien ketjuttamisen. Jumbo-kiviä käytetään yleisimmin ajoesteinä sekä suoja-aitoina. Jumbo-kiveen on mahdollisuus asentaa 2 kpl 60 mm:n paksuista pylvästä.

Lisätarvikkeet ja palvelut betoniporsaille

Kaikkia betoniporsaita löytyy sekä harmaana että huomiovärein raitamaalattuna puna-keltaiseksi. Betonijalustan havaittavuutta voidaan lisätä asentamalla siihen liikennemerkkipylväs. Pylvääseen asennetaan pylvästehoste, havainnepylväs tai liikennemerkin tehostamismerkki. Liikennemerkkiputki vaatii asennukseen tiivisterenkaan, jolla putken saa lukittua tukevasti betoniporsaaseen.

Betoniporsas on mahdollista yksilöidä asiakkaan logolla tai nimikirjaimilla. Voimme merkata betoniperustat valmiiksi tai voimme tehdä myös maalaussapluunan, jos asiakas haluaa itse yksilöidä betoniporsaan.

Kysy lisää betoniporsaista >>

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten tilaan betoniporsaan? Miten sen kuljetus ja toimitus tapahtuu?

Helpoin tapa tilata betoniporsas, on soittaa myynnin ja asiakaspalvelun numeroon 020 456 8100. Voit myös laittaa nettisivujemme kautta yhteydenottopyynnön tai laittaa sähköpostilla tilauksen myynti@liikennetuotteet.fi.

Kuljetustapa sovitaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti, koska tähän vaikuttavat tilattavan betoniporsaan koko, kokonaismäärä sekä toimituspaikka ja onko asiakkaalla omaa kalustoa kuorman purkamiseen.

Joskus betoniporsas halutaan toimitettuna suoraan loppusijoituspaikalle, kuten taloyhtiön pihaan ajoesteeksi, jolloin asiakkaalla ei välttämättä ole omaa kalustoa raskaan betoniporsaan siirtämiseen. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista räätälöidä toimitus niin, että asiakas merkkaa paikan etukäteen ja kuljettajamme käy nostamassa betoniporsaan asiakkaan osoittamalle paikalle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024