Sulkupylväät

Sulkupylväät

Sulkupylväitä on useita erilaisia malleja eri käyttökohteisiin. Niitä käytetään yleensä alueiden rajaamiseen tai liikenteen ohjaamiseen. Sulkupylväitä on saatavilla sekä R1-luokan että R2-luokan heijastavilla kalvoilla.

Jätä meille soittopyyntö

Pyöreät sulkupylväät S1-toimintaympäristöön

Pyöreä 1,0m korkea sulkupylväs on valmistettu läpivärjätystä UV-suojatusta HD-polyeteenistä. Läpivärjäyksen sekä UV-suojauksen ansiosta pylväs ei haalistu auringossa, vaan säilyttää värinsä ja havaittavuuden. Pyöreälle sulkupylväälle on saatavilla kahta erilaista jalustaa. Molemmat jalustat on valmistettu kierrätysmuovista. Toinen jalusta on 8-kulmainen ja toinen neliönmallinen. Molemmat painavat 7kg.

• Katso Sulkupylväs >>
• Katso Sulkupylvään jalustat >>

Levykemallinen pylväs liikenteenohjaukseen

Levykemallinen sulkupylväs, jota kutsutaan myös SE-pylvääksi, on valmistettu pakkasen kestävästä muovista. Levykettä on saatavilla joko 1- tai 2-puoleisena ja R1-, R2- tai R-3 luokan kalvolla varustettuna. SE-pylvään levyke on raidoitettu puna-keltaiseksi. SE-pylväässä on kantamista ja siirtelyä helpottava aukko keskellä. Tuotteelle on saatavilla kierrätysmuovista valmistettu jalusta, joka painaa 15kg. Jalustan alalaidassa on lenkki, jonka avulla levyke kiinnitetään jalustaan.

• Katso SE-pylväät ja jalustat >>

Europylväs on myös levykemallinen sulkupylväs, jonka mitat ovat 250*1000*40mm ja paino on 3,3kg. Se on valmistettu pakkasen kestävästä polyeteenistä ja sen sisällä on metallivahvike. Europylväitä on saatavilla R1- ja R2-luokan kalvoilla sekä yksi- tai kaksipuoleisena. Pylvään päässä on paikka varoitusvilkulle. Europylväälle on saatavilla 28kg painava kierrätysmuovista valmistettu jalusta.

• Katso Europylväät ja jalustat >>

Nauhakelalla varustettu sulkupylväs

Valikoimastamme löytyvät Skipper-sulkupylväät, jotka ovat pyöreitä, heijastimin varustettuja ja metrin korkuisia. Sulkupylvään päähän on saatavilla nauhakela. Nauhakela on mahdollista kiinnittää myös liikennekartioon. Nauhakelassa on 9m pituinen joko puna-valkoinen tai musta-keltainen huomionauha sekä kolme kiinnityskohtaa nauhalle.
Nauhakelat voidaan myös liittää toisiinsa. Nauhakelaa varten on olemassa lisäksi erillinen seinäkiinnike. Skipper-sulkupylväälle on olemassa pyöreä jalusta. Jalusta voidaan täyttää joko vedellä tai hiekalla. Jalustan halkaisija on 55cm. Skipper-pylväälle on saatavilla erilaisia lisävarusteita mm. A4-kokoinen kylttiteline.

• Katso Skipper-sulkupylväät ja jalustat >>

2024 TUOTEKUVASTO

Lataa tuotekuvasto talteen

Lataa uusittu vuoden 2024 tuotekuvasto itsellesi talteen. Saat sen sähköpostiisi, joten se löytyy jatkossa aina sieltä!

    liikennetuotteet-kuvasto-2024