Hae meille töihin

Asiakaspäällikkö

Olemme panostamassa yrityksen kehittämiseen ja kasvuun, ja etsimme lisävahvistusta myyntitiimiimme.

Vastaat myynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä. Keskeinen osa työtehtävää on uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakassuhteiden syventäminen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Kuulut pieneen ja tehokkaaseen tiimiin, ja pääset vaikuttamaan esimerkiksi myyntiä tukevien markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Koulutamme sinut tarvittaessa liikennemerkkien asiantuntijaksi, joten aiempi kokemus niiden myynnistä ei ole välttämätön.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa esim. kaupallista tai teknistä koulutusta, kiinnostusta myyntityötä kohtaan, reipasta ja toimeliasta asennetta sekä kykyä toimia osana tiimiä.

Työ sijaitsee Mäntsälässä ja on vakituinen kokopäivä työ. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta päästä antamaan oma vahva panoksesi perinteikkään yrityksen myynnin kasvattamiseen, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä osoitteeseen myynti@liikennetuotteet.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Leena Weckman, 040-532 4538, perjantaina 17.12.2021 klo. 14.00-15.00 ja perjantaina 14.1.2022 klo. 14.00-15.00.