Liikennetuotteet Oy on vuonna 1990 perustettu liikenneturva-alan yritys, joka kuuluu alansa johtaviin tavarantoimittajiin sekä valmistajiin. Päätoimenkuvamme on liikenneturvalaitteiden valmistus ja maahantuonti. Oman tuotantomme ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyet ja laatu korkealuokkaista. Sijaintimme Mäntsälässä mahdollistaa nopeat toimitukset ympäri suomea.

Asiakaskuntaamme kuuluu mm. kunnat, kaupungit, maarakennusurakoitsijat, tieliikelaitos, rakennusliikkeet, kuljetusliikkeet, VR ym. Olemme toimineet mm. kiinnikkeiden sopimustoimittajana Destia tieliikelaitokselle.

Yritys työllistää yhteensä 12 henkilöä. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Seppo Weckman, myynnistä vastaa Jyrki Ripatti, laskutuksesta ja reskontrasta vastaa Terttu Weckman.

Tuotantoomme kuuluu mm. liikennemerkit (tiehallinnon auditioima valmistaja), kiinnikkeet, sulkuköydet, puomit, vilkut, betoniperustat, porttaalit, turvaliivit, liikennepeilit, erikoiskuljetustarvikkeet ym. alantuotteet. Tarjoamme myös pystytys- ja asennuspalvelua, liikennemerkeistä porttaalikokonaisuuksiin.

Laadun takaamiseksi käytämme toiminnassamme ISO 9001:2000-standardiin perustuvaa Laatukäsikirjaa.

Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan.
Liikennetuotteet Oy valittiin Mäntsälän Vuoden Yrittäjäksi 2007

PUH. (019) 687 3250    FAX (019) 687 1626    Liedontie 37    (PL 28) 04600 MÄNTSÄLÄ    myynti@liikennetuotteet.fi